2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szikszó Jegy a 62. év felettieknek

Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó Önkormányzata- tudtuk meg Füzesséri Józseftől, Szikszó polgármesterétől. Minden állandó szikszói lakhellyel rendelkező-   2015 december 31-éig az  említett életkort   betöltött személy-  20 ezer forint értékű Szikszó Jegyet kap, amelyet meghatározott szolgáltatóknál válthatnak be a településen.

Füzesséri József arról beszélt: Szikszó gazdaságilag megerősödött az elmúlt időszakban. A település ipari területe és ipari parkja kelendő a befektetők számára , egyre több beruházó dönt Szikszó mellett. A városvezetése számára fontos az idősek támogatása, hogy ily módon is megköszönjék számukra egy élet munkáját. Ezért is döntött úgy Szikszó képviselőtestülete  , hogy  2016-ben újra bevezetik ezt a támogatást.

A Szikszó Jeggyel  a jogosultak különféle szolgáltatásokat fizethetnek. Használhatják kommunális adó megfizetésére. Vásárolhatnak belőle ebédet a Szikszó Menza Kft-nél, fizethetik a vízdíjat az ÉRV Zrt-nél , rendelhetnek szolgáltatást belőle a Szikszó Centrum Kft-nél . De használhatják fizetésre  a  Szikszói Városi Intézményműködtető Központnál. A Szikszó Jegyet csak a jogosult, vagy  a közeli hozzátartozója használhatja fel.    A jegyeket a napokban kezdi meg kézbesíteni a polgármesteri hivatal .

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek