2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Kislányát kényszerítette lopásra

Kétszer ivott egyszer tarolt

Egy ózdi férfi ugyanaznap kétszer is összeütközésbe került a törvénnyel. Mindkétszer vezetői engedély nélkül, ittasan. Saját és utasai pechére az ámokfutót azonban másodjára már nem a rendőrök, hanem egy fa állította meg.

Egy 24 éves helyi férfit igazoltattak január 26-án ózd belterületén nulla órakor. Mivel a kölcsön kapott autót vezető férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitívnak bizonyult, ezért további intézkedésre előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra. A kapitányságon alkalmazott hitelesített légalkoholmérés szintén megerősítette a helyszíni adatokat, ezért a járőrök vele szemben ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Később, ugyanazon nap koradélután egy Sajóvelezd-Vadna közötti útszakaszon történt balesethez riasztották a helyszínelőket. Az adatok szerint egy személygépjármű a benne ülő négy személlyel nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, majd az úttestről lehaladt, egy fának ütközött és felborult. Az autóban ülők közül hárman könnyebb, míg egy fő súlyos 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínen tett elsődleges intézkedések során a járművezető személye furcsa mód nem volt megállapítható. Az elvégzett adatgyűjtéseket követően, a későbbi tanúvallomások alapján azonban kiderült, hogy az éjszaka egyszer már büntetőeljárás alá vont 24 éves férfi vezette a járművet, ráadásul újra ittasan.

Az ügyben az Ózdi Rendőrkapitányság B.L. ózdi lakossal szemben két rendbeli – egy esetben súlyos testi sérülést okozó – ittas járművezetés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek