2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolcon nyit új gyülekezet az Üdvhadsereg

Élelmiszer- és ruhaadományok osztása, nagycsaládosok és időskorúak segítése, hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezett játszóház, családi nap, romamisszió és lelki tanácsadás. Egyebek mellett ezeket a támogató tevékenységeket végzi 2013 évi zászlóbontás óta az Üdvhadsereg Szabadegyház Miskolcon és környékén.

Az indulás óta segítik munkájukkal a helyi nagycsaládosokat és a szegénységben élőket. Élelmiszerrel, ruha adományokkal és lelki vezetéssel állnak melléjük. A Gyülekezet gondoskodik a börtönben lévőkről is, és rendszeresen szerveznek ingyenes ifjúsági programokat, különös tekintettel a zenei táborokra. 2014 decemberétől új helyen végzik tevékenységüket, mert a korábban bérelt ház kicsinek bizonyult. Programjaikat önerőből finanszírozzák, amelyek a lakosság számára térítésmentesek, bárki számára hozzáférhetőek.

Az Üdvhadsereg Szabadegyház új gyülekezet nyit Miskolcon, hogy továbbra is támogassa a környékbeli szegénységben élőket, és lelki vezetést nyújtson minden lakosnak.

Az Üdvhadsereg Szabadegyház Miskolci Gyülekezetének ünnepélyes megnyitójára ezúton tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit:

A  szabadtéri istentisztelet időpontja:

2016. április 30., 11.00 óra

A megnyitó időpontja:

2016. április 30., 14.00 óra

A megnyitó helyszíne:

Miskolc, Széchenyi út 111., Centrum Áruház előtti tér, Szabadtéri Istentisztelet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek