2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ötven munkahelyet teremtenek Miskolcon

Év végére a tervek szerint  ötven új munkahelyet hoz létre Miskolcon egy hazai tulajdonban lévő családi vállalkozás. Az új call centert hivatalosan ma adták át a Hunyadi utcában.

Március elseje óta 25 munkatárs dolgozik a cégnél, amelyet év végéig szeretnének 50-re bővíteni.

A cégcsoport hét éve működik a piacon, de mint azt Callfactory társtulajdonosa elmondta, már 25 éve foglalkozik a ” telefonálással”, először a nagymamája indíttatására kezdte a szakmát operátorként. Ma országszerte mintegy 3,5-4 millió embert érnek el. Schrotti Ferenc a miskolci iroda hivatalos átadásán azt mondta, hogy a munkatársak értékesítenek,egy-egy szolgáltatásról kérnek véleményt, de kintlévőség-kezeléssel is foglalkoznak.

Miért Miskolc?

Schrotti Ferenc:  Az infrastruktúra és a körülmények mellett azért döntöttünk a sok város közül Miskolc mellett, mert az itt tapasztalt hozzáállás, a pozitív attitűd is lenyűgözött minket. Ez azóta csak erősödött.

Kiss János
alpolgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy újabb munkahelyek  jönnek létre Miskolcon.

– Az első ciklusban a mennyiség volt a legfontosabb munkahelyteremtés szempontjából, most pedig a minőségi munkahelyek létrehozása is cél, így tartjuk fenn a gazdasági növekedést. A minőségi munkahelyek aztán idővel minőségi béreket is jelentenek majd.

Szilágyi Mónika társtulajdonostól azt is megtudtam, hogy a hirdetésre 200 diplomás jelentkezett, akikből az első 25 munkatársat kiválasztották.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek