2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

FOTÓPÁLYÁZAT ÉS TANULMÁNYUTAK KOMPOSZTÁLÓKNAK

Tanulmányutak komposztálóknak
A helyes szelektív gyűjtés és kezelés érdekében kampányt indított a Russmedia Kft. A komposztálók számára három megyében meghirdetett ingyenes körútra kertbarátok, érdeklődők jelentkezhetnek.
– 2016. április 15.-én (pénteken) 9. órakor az Észak-Magyarország Szerkesztőségétől (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) induló busszal a MIREHUKÖZ központi komposztáló telepére hejőpapira, majd a Zöld Kapcsolat Egyesület Komposztkertjébe az Avasi Arborétumba vezet a tanulmányút.
– 2016. április 18.-án (hétfőn) 13 órakor a Hajdú-Bihari NAPLÓ, (Debrecen, Dósa Nádor tér 10.) szerkesztősége elől induló busszal, a Regionális Hulladékkezelő Telepre, majd egy hajdúhadházi és virágoskúti gazdaságokba vezet a tanulmányút.
Jelentkezni névvel, címmel, elérhetőségek megadásával az iroda@ecolinst.hu címen lehet.
Támogatók a www.szelektalok.hu és a Russmedia megyei napilapjai.
– 2016. április 19.-én (kedden) 13 órakor a Kelet-Magyarország Szerkesztősége (Nyíregyháza, Dózsa György utca 4/6), elől induló busszal a Nyírségvíz ZRt. Központi komposztáló telepére, egy házi komposztálóhoz, valamint egy baktalórántházi gazdaságba vezet a tanulmányút.
Jelentkezni névvel, címmel, elérhetőségek megadásával az iroda@ecolinst.hu címen lehet.
Támogatók a www.szelektalok.hu és a Russmedia megyei napilapjai.

Fotópályázat komposztáló kertbarátoknak

A helyes házi komposztálást bemutató, hat-tíz képből álló fotósorozatokat várunk. Pályázhatnak a Borsodi, a Szabolcsi és a Hajdú megyei kertbarátok és lakóközösségek 2016. április 15-ig. Eredményhirdetés április 22. a Föld napja. A nyerteseket értékes kerti szerszám utalványokkal (35-20-10 00035-20-10 000Ft) díjazzuk. Jelentkezni névvel, címmel, elérhetőségek megadásával lehet az iroda@ecolinst.hu címen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek