2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Állatkerti Szezonnyitó és Víz Világnap a Miskolci Állatkertben

2016. március 20.-án (vasárnap) a Miskolci Állatkert és Kultúrpark immáron hagyományosan Állatkerti Szezonnyitó napot tart, amelyen megünnepeljük a Víz Világnapját is. Ennek keretében változatos programokkal, megújult látványetetésekkel várjuk látogatóinkat. Így a megszokotthoz képest több látványetetésen és állatbemutatón vehetnek részt az állatkertbe érkezők, akik olykor egészen testközelből is megismerkedhetnek állatkertünk lakóinak életével.

Látványetetésük során várják Önöket többek között népes maki és ormányos medve családunk, barnamedvéink és a napokban született törpe kecskéink is. Természetesen a méltán népszerű fehérfarkú sülök, az észak-amerikai kúszósülök, valamint a kétpúpú tevék és a mosómedvék látványetetése sem marad el ezen a napon.

A Víz Világnapjához kapcsolódóan egy újabb kiállítással készülünk kicsiknek, nagyoknak egyaránt, valamint azok a látogatóink, akik szeretnék felmérni tudásukat, részt vehetnek egy családi „VÍZKVÍZ”-en a fenntartható fejlődésről, valamint lemérhetik ökológiai lábnyomukat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…