2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hat éve a VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének élén

– újra Ádám Imre a megyei elnök –

  A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Ádám Imrét választották meg a szervezet elnökének. A vállalkozó további öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete március 16-án megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok egyhangú szavazással újra Ádám Imrét választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetét.

Ádám Imre egyéni vállalkozó és az Adampont Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Vállalkozásaiban pénzügyi, ingatlanhasznosítási, logisztikai tevékenységet végez.
A vállalkozó a megyei elnöki pozíción túl a VOSZ soros elnöke is egyben, emellett a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Igazgatótanácsának elnöke, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, a Szolgáltatási Tagozat Közlekedési  és szállítási osztályának elnöke, valamint a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetségének társelnöke és megyei elnöke. Mindezeken kívül a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közlekedési Kollégiumának, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság és az Első Miskolci Lions Klubnak a tagja.
Ádám Imre vállalkozói és társadalmi tevékenységének elismeréseképpen 2004-ben Gazdasági Miniszteri kitüntetést, 2009-ben „Az év Vállalkozója” és 2013-ban Magyar Arany Érdemkereszt elismerést vehetett át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek