2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
A FIDESZ nem csökkenti, hanem emelni fogja a nyugdíjakat

A FIDESZ nem csökkenti, hanem emelni fogja a nyugdíjakat

A FIDESZ nem csökkenti, hanem emelni fogja a nyugdíjakatCsöbör Katalin a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 01-es számú választókerületének elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tartott a nyugdíjakkal kapcsolatban.

Megnyugtatta a választókerületben élő nyugdíjas korúakat, hogy a Fidesz nem fogja csökkenteni, hanem, ha kormányra kerül minden évben emelni fogja a nyugdíjakat, legalább az infláció mértékével. A reálérték megőrzése ezt jelenti. A Fidesz állami kézben tartja a nyugdíjalapot és ezzel megvédi mindenki nyugdíját. A Fidesz lehetővé teszi, hogy a nők negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek.

Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP megint összetéveszti a választási kampányt a rágalomhadjárattal és kifejezte bizodalmát abban, hogy a szocialisták egyszer túllépnek a Gyurcsány korszakon és nem becstelen eszközökkel akarnak választást nyerni. A Fidesz aláírásgyűjtési akcióba kezd azért, hogy ne emelkedjen 70 évre a nyugdíjkorhatár, hogy ne csökkenjen 15-20 %-al az újonnan nyugdíjba vonulók nyugdíja, és azért, hogy a gazdasági növekedés hozadékaiból részesüljenek a jövőben a nyugdíjasok is.

Zárásként azt kérte az MSZP-s képviselőjelöltektől, hogy mielőtt bármit is mondanak a nyugdíjasokról, adjanak választ a következő kérdésre: hogyan szavaztak a 13. havi nyugdíj elvételéről?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…