2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Maci-henger a Jégcsarnokban

Maci-henger a Jégcsarnokban

Maci-henger a JégcsarnokbanMegkezdődött a jégkorong OB-1 középszakasza, a Miskolci Jegesmedve JSE a Ferencvárost fogadta pénteken este hattól – és megérdemelten aratott négygólos győzelmet.

A MOL-liga alapszakaszának befejeztével párhuzamosan az országos bajnokság is a következő, izgalmasabb szakaszához érkezett – a borsodi megyeszékhelyen megrendezett Miskolc-FTC mérkőzéssel a középszakaszban is „bedobták a korongot”.

A mérkőzésre kilátogató örvendetesen sok miskolci néző – egy meglehetősen lanyha, izgalmas momentumokat nélkülöző első harmad után – egy remek mérkőzés szemtanúja lehetett. A második harmadban olyat láthattak, amely sportágtól, időtől és helyszíntől függetlenül mindig megdobogtatja a miskolci szurkolók szívét; a Jegesmedvék eltüntették a pályáról a zöld-fehéreket, és 2-0-lal fejezték be a középső játékrészt.

A harmadik harmadra a jeges környezet ellenére is forró lett a hangulat, amelyről nem csak a négy gól (sorrendben: 3-0, 4-0, 4-1, 5-1) tehetett; a játékosok is elég agresszívvé váltak, és a – remekül szórakozó – publikum három tömegjelenetet, és egy páros verekedést is láthatott.

A meleg helyzetek ellenére sem különösebben durvult el azonban a mérkőzés – sem a pályán, sem a nézőtéren, így ennek a Magyarországon egyre feljebb törő sportágnak a meccseit továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki néhány óra látványos, pörgős sport-kikapcsolódásra vágyik.

A Jegesmedvék előtt mozgalmas időszak áll, folytatás vasárnap Budapesten, szintén a Fradi ellen, majd Miskolcon,, január 29-én, pénteken, 18:00-ás kezdéssel a MOL-négyesdöntős Újpest következik.

 

Dicsuk Dániel

Fotók: Stiber Judit

 

Maci-henger a Jégcsarnokban Maci-henger a Jégcsarnokban Maci-henger a Jégcsarnokban Maci-henger a Jégcsarnokban Maci-henger a Jégcsarnokban

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…