2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Azonnal elfogták a gyanúsítottakat

Két ózdi fivért emberölés-bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a borsodi rendőrök.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 19 éves F. Józseffel és fiatalkorú öccsével szemben.

A gyanúsítottak 2015. november 30-án 15 óra 30 perckor Ózdon, előzetes szóváltást követően bántalmaztak és egy késsel több alkalommal megszúrtak egy 33 éves helyi férfit. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekményt követően egy órán belül elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette a terhelteket és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek