2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ez aztán az elszámoltatás: megússzák a Gyurcsány-kormány korrupt tisztviselői!

Okkal háborítja fel a közvéleményt, hogy a Fidesz-kormány alatt felmentik a Gyurcsány-éra azon károkozóit, akik korrupt módon fillérekért kótyavetyélték el a moszkvai kereskedelmi képviselet épületét. Az ingatlant a Gyurcsány-kormány magas rangú tisztviselői 23,7 millió dollárért adták el egy offshore hátterű cégnek, aki azt később több mint 100 millió dollárért adta tovább. A szavakban az offshore lovagok és korrupció ellen küzdő Fidesz tehát ismét a korrupt Gyurcsány-kormány embereinek oldalára állt.

A Jobbik szerint a különbözet révén be nem folyt, nagyságrendileg 15 milliárd forint ma az egészségügyből, az oktatásból vagy épp a gyermekétkeztetésből hiányzik.

A Jobbik kormányra kerülve haladéktalanul fel fog lépni az ilyen korrupt állami tisztviselőkkel szemben. Úgy véljük, a közéleti szereplőknek példát kell mutatniuk a társadalom felé, és mivel jóval nagyobb károkat tud okozni, ha egy politikus korrumpálódik, súlyosabb büntetésre kell számítania. Továbbá valljuk, a politikusoknak teljes vagyonukkal is felelniük kell a tevékenységük körében okozott kárért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek