2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

DK: Lebukott a TEK – Hívják össze a honvédelmi és rendészeti bizottságot

Nagy dérrel-dúrral jelentette be a Terrorelhárítási Központ vezetője, hogy „szélsőségeseknél” bombákat, lőfegyvereket találtak. A TEK azt sugallta, hogy mindez összefüggésben lehet a párizsi merényletekkel, de legalább is a menekültekkel. Orbán minden migránst terroristának nevezett, így a „szélsőséges” kifejezés hallatán az emberek azonnal ránk támadó terroristákra gondolhattak, akiktől ez a fantasztikus kormány e leleplezés által is megvéd.

Azóta kezd megdőlni a hősies, nemzetmentő akció teóriája. Az elkapott személyekről nem derült ki semmi, de aligha lehettek mindannyiunk életére törő gazemberek, ha az Index szerint a négy elfogott ember szabadlábon védekezik, előzetes letartóztatásukat nem tartották indokoltnak. Ráadásul nem is a kiemelt ügyekkel megbízott Nemzeti Nyomozó Iroda, hanem a BRFK nyomozott az ügyben.

A történet zűrzavaros, és Hajdu János, a TEK vezetője nyilatkozataival nem segítette a tisztánlátást. A DK tudni szeretné, hogy az elvileg a nyugalmunkra létrehozott szervezet – azon kívül, hogy folyton megerősíti Orbán Viktor védelmét -, milyen akciót hajtott végre? Kezdeményezzük az országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását, hogy megtudjuk: riogatásra szánt fideszes reklámfogáshoz asszisztáltak-e a terrorelhárítók.

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő D

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek