2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a vizsolyi rabló

A rendőrök egy nap alatt azonosították azokat a támadókat, akik Vizsolyban a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy idős nőt.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves vizsolyi fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított és gyermekkorú társa Vizsolyban, a Szent János úton 2015. november 5-én 18 óra 40 perc körüli időben rátámadt egy nőre, akitől erőszakkal bort, csokit és 200 forintot vettek el, majd elmenekültek a helyszínről. A támadás következtében az 55 éves sértett súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

A lakossági bejelentést követően a nyomozók 24 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút és gyermekkorú társát.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság a 15 éves terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. november 9-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek