2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolcon indul a Mikulásvonat

A „Diósgyőrért” Közhasznú Alapítvány az ÉSZAKERDŐ Zrt.-vel együttműködve 2015-ben immáron 13. alkalommal indítja útjára a Diósgyőri Mikulásvonat®-ot. A 2006. évben Miskolc városa által Nívódíjjal elismert rendezvényen 2015. november 26. (csütörtök) és december 16. (szerda) között szállítjuk a gyerekeket Lillafüredi Kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába.

A Mikulás birodalmában, a gyermekek ismét találkozhatnak Meseország régi-új lakóival, így többek között Süsü a sárkánnyal, Vukkal a kisrókával, Gruval és a minyonokkal, valamint egy meglepetés lakóval és természetesen a Mikulással is.
A rendezvény népszerűségét talán a résztvevők száma mutatja legjobban. Évről-évre 18-19.000 fő vesz részt a programon. Az elmúlt években összesen már több mint 160.000 fő vett részt a rendezvényen, az utasok közel fele a megyén kívülről érkezett. Az idei szezonra szóló jegyeket három hete kezdtük értékesíteni a csoportok számára. Hagyományainkhoz híven november 1-jén megindult az online jegyértékesítés és örömmel mondhatjuk, hogy már megközelítőleg 10.000-en biztosították helyüket a Mikulásvonaton.
A szervezésben közreműködő kollégáinkat nagyon sokan keresik a rendezvénnyel kapcsolatos információk miatt.

Hírportálunk is folyamatosan tájékoztatja a Mesebirodalomba utazókat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…