2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Meglepetés nélküli NAV akció

Az Észak-magyarországi régió történelmi borvidékein az őszi szüreti rendezvényeknek is kiemelt figyelmet szentel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, szeptemberben a Mádi Furmint Ünnep programjait új szemlélettel vette górcső alá.

Az érintett borászok bevallás és online pénztárgép adatait elemezve előzetesen, tájékoztató levélben értesítette a hivatal a várható akcióról a rendezvényre kitelepülő vállalkozásokat, és arról is adott információt, hogy adózási kérdésekben hová fordulhatnak.

Az operatív revizorok nyugta-, pénzkészlet ellenőrzéseket és forgalomszámlálásokat is végeztek. Az akció szervezésekor a NAV kiemelten figyelt arra, hogy a fesztiválra kilátogató vendégek az ellenőrzésekből a lehető legkevesebbet észleljenek. Köszönhetően az előzetes figyelemfelhívásnak, az elvégzett vizsgálatok egyike sem tárt fel érdemi mulasztást, és az új szemléletben végrehajtott akció elérte célját: a kulturált adózás elősegítése és a vállalkozók jogkövető magatartása megvalósult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…