2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Befogadó állomás? Kriza Ákos hazudott

Kriza Ákos a legutóbbi közgyűlésen hazugnak nevezett, miután azt állítottam, hogy Miskolc önkormányzatát a Belügyminisztérium levélben kereste meg, hogy a város ajánljon fel befogadó állomás létesítésére alkalmas területet. Kriza Ákos szerint ez szemenszedett hazugság.

Ehhez képest a városháza január 14-én közleményt adott ki, melyben azt írták: „A miskolci városvezetéshez a Belügyminisztériumtól valóban érkezett egy felhívás, csakúgy mint az összes magyarországi nagyvároshoz, amelyben befogadóállomás létesítésére alkalmas önkormányzati területeket kerestek.”

https://www.youtube.com/watch?v=2QcrmNiP_7w&feature=youtu.be

Vagyis nem a Jobbik hazudott, hanem Kriza Ákos, szemrebbenés nélkül. Kérdés: ezek után, hogyan higgyünk el bármit is Miskolc első embernek? Ma azt tagadja le, hogy a Belügyminisztérium megkereste Miskolcot, holnap majd azt fogja, hogy Miskolc nem tervezi migránsok befogadását. A tervezett befogadó állomás egyébként a Belügyminisztérium levele alapján 2018-ban kezdené meg a működését.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…