2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Átadták a szikszói Egészségházat

Hosszú várakozás után végre elkészült a szikszói Egészségház, amely XXI. századi felszereltséggel áll a lakosság szolgálatába. Az átadó ünnepségen Füzesséri József polgármester köszöntötte a szikszóiakat, és elmondta, hogy a rég várt beruházáshoz 60 millió forint pályázati pénzt nyert a város, ehhez hozzátettek 12,5 millió forintot, és így az Egészségház épülete újjáépülhetett.

A háziorvosi, gyermekorvosi rendelők mellett, fogorvos és a védőnők is helyet kapnak az új intézményben. Az egykori bank épületében fűtéskorszerűsítés mellett, nyílászáró csere, akadálymentesítés, teljes felújítás valósult meg.

Dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő, megnyitóbeszédében azt kívánta a szikszóiaknak, hogy soha ne kelljen idejönniük, hiszen az azt bizonyítja, hogy egészségesek.

A Szikszói Városi Egységes Óvoda-Bölcsőde óvodásainak műsorát is láthatták a meghívottak, s Ők segítettek a szalag átvágásában is.

A polgármester büszkén invitálta a jelenlévő orvosokat, és dolgozókat, hogy nézzék végig az új munkahelyüket, amelyben sokkal jobb körülmények között fogadhatják betegeiket, mint a régi, elavult, rendelőben.

OBE-OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek