2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Röszkére hívja önkéntes munkára a WHO regionális vezetőjét a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom teljesen megrökönyödve áll azelőtt, hogy Jakab Zsuzsanna, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) európai regionális igazgatója a mai napon azt kívánja elhitetni a magyar lakossággal és közvéleménnyel, hogy nem az illegális bevándorlók által behurcolt betegségek jelentenek veszélyt a magyar lakosságra, hanem fordítva: a bevándorlókat mi, európaiak veszélyeztetjük betegségeinkkel.

Ezen felül nyilatkozatából arra lehet következtetni, hogy a bevándorlók nem szegények és éppen ezért nem is hordoznak betegségeket, ezzel ellenkezőleg az Európa és annak lakói teszik ki őket fertőző betegségeknek.

Jakab Zsuzsannának javasoljuk, hogy mozduljon ki a koppenhágai luxusirodájából, a fényűző orvosi konferenciák luxushoteljeiből, és látogasson el a csordulásig megtelt menekülttáborokba vagy a Keleti pályaudvarra. Győződjön meg a helyszínen hazánkat sújtó járványügyi veszélyhelyzetről, amely éppen robbanás előtt áll!

A Jobbik egészségügyi szakpolitikusaiként ezúton hívjuk meg szeretettel Jakab Zsuzsannát, a WHO regionális igazgatóját Ásotthalomra vagy éppen Röszkére egy nap önkéntes munkára az érkező illegális bevándorlók közé, hogy máskor ne születhessenek az igazgató által a valóságot teljesen félreértelmező nyilatkozatok, és hogy végre ráeszméljen a magyar valóságra. A mai magyar valóság az, hogy a bevándorlók olyan már eltűnt vagy legyőzöttnek hitt fertőzéseket terjesztenek és hordoznak, amelyekkel szemben a magyar lakosság és főként a velük együtt a tömegközlekedési eszközökön utazó gyermekeink és időseink védtelenek.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek