2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fogadj örökbe!

SIMOGATÁS, sétáltatás, örökbefogadás és továbbra is névadás az Állategészségügyi Telep 8. nyílt napján.
Nyolcadik, alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. július 4. én, szombaton, 10 és 14 óra között.

Ezen a hétvégén az előrejelzések szerint igazi kánikulai melegre számíthatunk, ezért a séta idejét kérjük lerövidíteni különösen 12 és 14 óra között. Az itt eltöltött látogatási idő így most inkább a simogatásról, a fák alatti hűsölésről fog szólni, de kutyáink ezért is nagyon hálásak lesznek.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

A program három hónappal ezelőtt kezdődött. Sikerét bizonyítja, hogy június végéig 336 állat került gondos gazdához. Júniusban 93 állat került ki telepünkről, ami rekord! Köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét elhelyezésükben!

Eddigi látogatóink száma alkalmanként is meghaladta a 100 főt, egyre több a gyermekes család részvétele nyílt napunkon. Vendégkönyvünket olvasva örömmel tapasztaljuk, hogy ezek a napok minden látogató számára örömöt, boldogságot jelent.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Dovák Bertalanné
Miskolci Állategészségügyi Telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek