2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Reagálás a Fidesz közleményére

A Jobbik továbbra is tartja a programjában szereplő ígéretét, amely szerint uniós csatlakozási szerződést kell módosítani, és szükség esetén népszavazásnak kell dönteni EU-tagságunkról. Mindez nem lenne páratlan az unión belül, hiszen David Cameron brit miniszterelnök ugyanezt kezdeményezte hazájában.

A Jobbik által képviselt Nemzetek Európája modell lényegesen különbözik a Fidesz gyáva szájkaratéjától, hiszen amíg a kormánypárt a valóságban fél felvetni a csatlakozási szerződés módosítását, addig ezt a Jobbik több ponton is nélkülözhetetlennek tartja Magyarország jövője szempontjából.

Javasoljuk a Fidesznek, hogy tanulmányozza a Jobbik 2010-es és 2014-es programját, végre legyen egyenes és következetes, ne csak hangzatos szavakkal bírálja heti szinten az EU-t. A Fidesznél a szabadságharcos retorikát mindig a besimulás és megalkuvás követte. Most is ugyanez várható a magát először liberálisnak, majd polgárinak, végül nemzetinek valló kormánypárttól a csatlakozási szerződésünk módosítása kapcsán.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek