2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nívódíj a Szorgoskertért

– Nemzetközi elismerésben részesültünk! Nívódíjat kapott a Szimbiózis Alapítvány cége, a Szorgoskert Nonprofit KFT.
Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjat kaptak azok a köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulással foglalkozó intézmények, amelyek az Európai Unió oktatási és képzési együttműködéseket támogató programja keretében valósultak meg. A díjakat Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár és Tordai Péter, a Tempus Közalapítvány igazgatója adta át május 20-án a MOM Kulturális Központban. – közölte az örömhírt
Jakubinyi László, a Szimbiózis Alapítvány elnöke.

http://szimbiozis.net/hir/nivodijat-kapott-a-szorgoskert-learning-groups-we-can-do-it!-projektje

http://tka.hu/hir/3135/europai-egyuttmukodesek-a-minosegi-oktatasert

GRUNDTVIG – FELNŐTT TANULÁS
Szorgoskert Nonprofit Kft.
Tanulócsoportok – Megcsináljuk! című projektje

Fogyatékkal élő fiatalok önállóságának és önbizalmának fejlesztése volt a célja ennek a nemzetközi együttműködésnek, amelyben az egyénre szabott tanulási lehetőségek is szerepet kaptak – legyen szó kultúráról, informatikáról vagy nyelvtanulásról.

A projekt legnagyobb erőssége, hogy a megvalósítás teljes folyamatába bevonták az autizmussal élő segítő munkatársakat és tanulókat. Ez az inkluzív szemlélet maximális mértékben áthatotta az együttműködést, ezáltal lehetővé tette a fogyatékossággal élő fiatalok készségeinek sokrétű fejlesztését. A projekt az informális tanulási módszerek fontosságára is felhívja a figyelmet, így oktatási és szociális intézmények számára is példaértékű lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek