2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Adománygyűjtő bográcsbalhé a Bethesda Anyák Házáért

A Bethesda Gyermekkórház és az SCA Hygiene Products Kft. meghívja Önt a Nosalty adománygyűjtő bográcsozására 2015. május 24-én, pünkösd vasárnap a Dürer Parkba.

 

A Nosalty gasztró eseményére a belépés díjtalan, a látogatók adomány fejében kóstolhatják meg a versenyműveket, és a befolyt összeggel a Bethesda Gyermekkórház Anyák Háza projektjét támogatják.

 

Időpont: 2015. május 24. (vasárnap) 9:00 órától

 

Helyszín: Dürer Piknik Park

(1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19.21.)

 

 

A helyszínen a sajtó rendelkezésére áll:

 

•             Tokai Gábor – a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány munkatársa

 

 

A Törődjünk az élettel elnevezésű program segítségével az idei évben megvalósul a Bethesda Gyermekkórházban az Anyák Háza. Az SCA Hygiene Product Kft. hosszú távú támogatását élvező Anyák Háza a Bethesda Gyermekkórházban működő Országos Gyermekégés-központban hosszabb ideig gyógyuló gyermekek szüleinek nyújt majd segítséget abban, hogy kórházi ápolás ideje alatt is a gyermekük mellett lehessenek.

 

Pünkösd vasárnapja egyben a nemzetközi gyereknap is, a bográcsozós családi programon is várja a Bethesda Gyermekkórház a segítő felajánlásokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek