2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Elvesztették veretlenségüket a Renegátok

Elvesztették veretlenségüket a Renegátok

Erős kezdés után hamar kifulladva vesztette el második hazai mérkőzését a Miskolc Renegades. Az összeszedettebben játszó Dunaújváros Gorillaz 33-17 arányban múlta felül a házigazdákat.


A már eddig megszokott tempóban kezdték a meccset a Renegátok, az első negyedben először Lakatos Bence futott egy TD-t majd Jáborcsik Márk extrával 7 pontra növelte az előnyt, majd a negyed végén Jáborcsik egy field gólt is rúgott.
10-0 (10 – 0 zárójelben a negyedek eredménye)

A második negyedet a Dunaújváros kezdte eredményesebben, egy sikeres touchdown+extra után 10-7-re közelítették meg a Renegátokat, ekkor azonban Venczel Tibor Attila elkapott egy dunaújvárosi passzt (interception) majd Huszár Gábor egy saját indítást (TD), Jáborcsik Márk pedig értékesítette az extrát.

17-7 (7-7)

A szünetről két egészen más csapat lépett az Ifi pálya gyepére. A Gorillaz jó taktikával támadott, ezzel először megszorította a Renegadest (17-13), majd egy fumble-t követő támadásból újabb TD-t és extrát szereztek, így át is vették a vezetést.
17-23 (0 -13)

Az utolsó negyedben már nem tudta felszívni magát a Renegades, és az edzői döntések sem voltak sikeresek, ugyanis a passzolások rendre célt tévesztettek, viszont esélyt adtak a Dunaújvárosnak, akik először egy interceptionnal átvették a támadás jogát, majd 2 touchdown-nal és egy sikeres extra ponttal beállították a végeredményt.

Miskolc Renegades – Dunaújváros Gorillaz 17 – 33 (0 – 13)

A folytatás ismét hazai mérkőzés, május 31-én a Budapest Cowbells 2 érkezik Miskolcra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek