2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Family Perfect Day

FAMILY PERFECT DAY

2015. május 16. szombat    9:00- 19:00

DANCEARENA Nemzetközi Táncverseny- Miskolc testvérvárosainak részvételével!

Helyszín: Miskolc, Jégcsarnok, 2-es Jégpálya

A rendezvény sztár fitness prezenterei: Schóbert Norbi, Sifi és a Kangoo Team, Czanik Balázs, Tatarek Rezső, a Rising Star döntősei közül Singh Viki, Fehérvári Gábor Alfréd

Műsorvezető: Molnár Andrea

Egésznap két színpadon családoknak szóló programok!

Kiállítás és Vásár!

Ez az egyetlen olyan országos, tematikus családi Fesztivál, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába jut a látogató, amelyek segítségével változtathatnak egészségükön. Betekintést nyerhetnek a tánc, különböző műfajaiba megismerkedhetnek különböző sportágakkal.

Egészségmegőrző előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések, egészséges ételek kóstolása.

Egész nap óriás csúszda, ugráló vár, kreatív játszóház, arcfestés,  meglepetés programok, TOMBOLA sorsolás, lézerharc, kapura rúgó verseny , sportágbemutatók, neves sportolókkal találkozhatunk és sok-sok meglepés vár minden kicsit és nagyot! Ingyenes gyermekmegőrző! Fotózási lehetőség Fitt Endivel a fesztivál kabala figurájával!  

A Fesztiválra jegyek kedvezményes áron kaphatóak kedvezményesen: A Norbi Update-be, az M1 Fitnessbe, az Életfa Központba, az Oxy Day Spa-ba és a Szinvapark emeletén a Chili Divatban május 10-ig. Az első 1000 fő értékes ajándékcsomagot kap a bejáratnál és egy nyeremény sorsoláson is részt vehet, mellyel Tenerifei utazást nyerhet harmadmagával!!!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek