2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Nem a közmunkást figyeljük meg, hanem a közmunkát

Ózdon a jövőben kamerákkal segítjük a hatékonyabb közunkát. Miután a sajtó tévesen értelmezve arról adott hírt, hogy megfigyeljük a közmunkásokat, fontosnak tartom tisztázni: nem őket, hanem a munkájukat figyeljük meg, összhangban az adatvédelmi biztos korábbi irányelveivel.
A közmunkánál alapelvünk: a munka célja nem az időtöltés, hanem az, hogy Ózd minden egyes nappal több, jobb legyen, mint korábban. A munka célja a pozitív változás előidézése. Ezt a változást mint az elvégzett munka gyümölcsét kívánjuk dokumentálni a műszak elején s végén, ami ellen eddig egyetlen egy érintett sem emelt kifogást. Nem azért, mert bármi retorzió is érné őket emiatt, hanem mert a jövőben mindannyian dolgozni akarnak Ózdért. Változást akarnak.

Tény az is, a munkafelügyelők a kamerákat akkor is be fogják kapcsolni, ha egyes közmunkások fizikai retorziót helyeznének kilátásba a tényleges munkavégzést megkövetelő ellenőrökkel szemben. Korábban a terrorizált munkafelügyelők kérték a munkaszerződésük felbontását, a jövőben a terrorizálók fogják ha nem is kérni, de megkapni méltó büntetésüket.

A Jobbik Ózdon a rend, a béke, és a munka pártján áll. A kamerák használata mindhárom célt szolgálni fogja, reményeink szerint az ózdiak legnagyobb megelégedésére.

Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek