2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szabadidőben elfogott tolvajok

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el Ózdon azokat a férfiakat, akik műszaki eszközöket tulajdonítottak el egy helyi telephelyről. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság V. Sándor 33 éves és V. Róbert 30 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. május 11-én 12 óra előtt néhány perccel behatoltak egy ózdi telephely szivattyúházába, ahonnan acéllétrát és egy elektromos tolózárat tulajdonítottak el. A férfiak zsákmányukkal együtt távoztak a helyszínről, de lakossági jelzés alapján az Ózdi Rendőrkapitányság közelben tartózkodó szabadidős rendőre a nyomukba eredt. A feltételezett elkövetők menekülés közben eldobták a korábban eltulajdonított értékeket. A szolgálaton kívüli rendőr ennek ellenére elfogta és kollégái kiérkezéséig visszatartotta őket.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek