2024. 08. 18. vasárnap

Ilona
1 EUR 396 HUF
1 GBP 465 HUF

Adományt gyűjtöttek Mezőkövesden

Adománygyűjtést szervezett Mezőkövesden a Fidesz Női Tagozata és a Polgári Kör december 10-én. Az adományokat a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Székházában várták a szervezetek tagjai csütörtökön délelőtt 9 órától egészen délután 5 óráig. Az akciónak köszönhetően használt, de jó állapotú ruháktól kezdve a gyermekjátékokig bezárólag sok értékes használati cikket vittek be városunk lakói, melyeknek nagy hasznát fogják venni a rászoruló családok, valamint a nehéz helyzetben élő idős lakosok.

Az összegyűlt adományokat Zsák Terézia, a mezőkövesdi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat vezetője vette át Molnár Istvánnétól, a Fidesz Női Tagozatának Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökétől. Az ajándékok szétosztásáról és kiszállításáról a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat gondoskodik a napokban.

 

A települési képviselők minden évben saját tiszteletdíjukból élelmiszercsomagokat vásárolnak a rászorulóknak. Az ajándékcsomagokat szintén az ünnepek előtti napokban juttatják el a dél-borsodi település nehéz helyzetben élő idős lakóihoz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek