2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A Bosch csoport tízezredik munkavállalója 22 éves és Miskolcon él

A Bosch csoport tízezredik munkavállalója 22 éves és Miskolcon él

A vállalat 10 ezredik dolgozója a hónap elején csatlakozott a Bosch csoporthoz. Ágos Bence 22 éves, és tanulmányait Miskolcon, az Andrássy Gyula Szakközép-iskolában végezte, a Boschnál többször is részt vett nyári gyakorlaton.

A fiatal technikus április óta a Bosch beszállítói minőségbiztosítási technikusaként dolgozik a miskolci kéziszerszám gyárban, az ipari kéziszerszámokhoz tartozó alkatrészek minőségügyi felülvizsgálatát végzi és tervei szerint a Miskolci Egyetem Mechatronika szakán szeretné folytatni tanulmányait.

„ Úgy érzem, hogy a Boschnál megtaláltam számításaimat, jelenlegi pozíciómat jó kiindulópontnak tartom karriercélom eléréséhez. Szívesen dolgozom itt, mert egy dinamikus csapatba kerültem, amelyben a kollégák segítőkészek. Betekintést nyertem a minőségbiztosítási mérnökök munkájába, ez pedig tovább ösztönöz arra, hogy megkezdjem mérnöki tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen. Örülök, hogy olyan munkahelyet találtam, ahol minden feltétel adott a megfelelő munkavégzéshez és ahol lehetőséget kapok a fejlődéshez, illetve karrierem felépítéséhez.”  – mondta el a fiatal, tízezredik Bosch munkatárs.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek