2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fórum a sikeres pályázatokért

 Nyilvános tájékoztató fórumot tartottak április 14-én a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központban az SH/1/1 „Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztése” című projekthez kapcsolódóan meghirdetett a „Vállalkozások munkahelyteremtést szolgáló támogatása a Kazincbarcikai kistérségben” című pályázatról. A Svájci-Magyar Együttműködési Program jóvoltából megvalósuló munkahelyteremtő pályázatnak ez már a harmadik köre, a pályázható összeg 110 millió forint.
A fórumon Kristonné Sipos Ágnes és Wächter Balázs projektmenedzserek ismertették a pályázati feltételeket, a támogatható célokat és az elnyerhető összegeket. Az eseményen elhangzott: a tartós munkahely-teremtés mellett hangsúlyozott cél a mikrovállalkozások erősítése, és az, hogy minél több cég települjön be a jelenleg használaton kívüli volt kazincbarcikai Központi Általános Iskola épületébe, melyet Üzleti, Szolgáltató és Inkubációs Parkká alakítanak át.

A sikeres pályázatok elkészültét a keddi fórumon kívül egyéb eszközökkel is segítik: április 24-én (pénteken), május 6-án (szerdán), május 13-án (szerdán) 10.00 órától konzultációs napokra kerül sor, ahol egyénileg is lesz lehetőség az adott projekttel kapcsolatos problémák megbeszélésére maximum 20 perces időtartamban a pályázati alap menedzserével. Jelentkezni és időpontot kérni a palyazatialap@kazincbarcika.hu címen lehet legkésőbb három nappal az adott dátum előtt. A levélben jelezni kell, hogy mely időpontot vagy időpontokat kívánják igénybe venni az érdeklődők.

A pályázatok végső benyújtási határideje május 18. (hétfő) 15.30, helye: Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. 204. szoba.
A pályázati felhívás dokumentumai elérhetők a www.kazincbarcika.hu honlapon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek