2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Régi szellemiség, új köntösben

Ezen a tavaszon 7. alkalommal jön össze az autós és a motoros világ, hogy az onkológiai beteg gyerekek számára Örömautózás keretében szerezzenek egy „betegségmentes nap”-ot. Amellett, hogy végigmehetnek a versenyautó jobboldali ülésén ülve a Hungaroring pályáján a gyerekek számos programban is részt vehetnek, ezek egyike a Csipet Csapat és a Bojtorján tagjainak koncertje.
A felkérést a művészek azonnal vállalták, és az alábbi szövegű e- maillel igazolták vissza: – „A Csipet Csapat és a Bojtorján tagjai számára hatalmas megtiszteltetés és egyben fontos küldetés is, hogy részt vehetnek a VII. Örömautózáson. A Hungaroringre ellátogató bátor hősöknek – a sokszor borús mindennapjaikban – különösen kijár egy kis szórakozás és egy életre szóló élmény. A zene és az öröm gyógyító erejében zenekarunk minden tagja mélyen hisz, és ezeket a pozitív gondolatokat is szeretnék átadni a gyerekeknek a március 28-i koncertünkön.”

A Csipet Csapat és a Bojtorján tagjai a jól ismert gyermekdalok világának szellemiségét hozzák vissza és értelmezik újra a modern kor gyermekei számára.
Műsoruk az éneklés és a szórakozás mellett nagy hangsúlyt fektet a gyerekek „megmozgatására” hiszen a zenekar hitvallása szerint a sport elengedhetetlen a csemetéink egészséges fejlődése érdekében. Az egyórás, interaktív műsorukban a mai tabletek és okostelefonok által vezetett világban felnövő fiataloknak szeretnének visszacsempészni egy keveset szüleik gyerekkorából, a mai modern kor nyelvén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek