2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Gyerekeket szállító kisbusz karambolozott Gibártnál

Összetört jármű 2015. március 21-én Gibártnál, ahol egy gyerekeket szállító kisbusz személyautóval ütközött. A balesetben megsérült hét budapesti gyerek és egy felnőtt Tállyára, egy jótékonysági focigálára utazott, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére hirdettek meg. A rendezvényt a baleset miatt nem tartják meg. – © MTI Fotó: Vajda János

 (MTI) – Egy jótékonysági focigálára tartottak azok a gyerekek, akik szombaton balesetet szenvedtek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gibárton, az őket szállító kisbusz egy személyautóval ütközött a településen. A balesetben hét gyermek és egy felnőtt sérült meg.

A sérülteket Miskolcra, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Kórházba szállították, a felnőtt már elhagyta a kórházat, a gyerekek vizsgálata még tart – közölte az intézmény az MTI-vel.

A helyszínelés még tart, a 39-es számú főútról mellékutakra terelik a forgalmat – mondta Szabó-Berdár Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A balesetben megsérült hét budapesti gyerek Tállyára, az Oltalom Karitatív Egyesület által szervezett jótékonysági focigálára utazott, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére hirdettek meg. A rendezvényt a baleset miatt nem tartják meg.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek