2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Gőgös Zoltánnak le kell mondania a képletes parlamenti lövöldözésért és a hazudozásért

Gőgös Zoltánnak le kell mondania a képletes parlamenti lövöldözésért és a hazudozásért

Az MTI fotója, valamint a parlamenti ülés felvételének tanúsága szerint Gőgös Zoltán szocialista képviselő Tállai András felszólalása alatt a jobbikos képviselőtársai felé fordulva félreérthetetlen mozdulatokkal mutatta be, hogy mit is tenne a politikai ellenfeleivel. Gőgös a videofelvétel nyilvánosságra kerülése előtt még szánalmas és hazug magyarázatot adott a Blikk és az alfahir.hu újságírójának, amiről utóbb bebizonyosodott, hogy semmi köze nincsen a valóságban történtekhez.
A Jobbik felszólítja Gőgös Zoltánt, hogy a választói félrevezetése, valamint a Jobbik – az Ipsos ma nyilvánosságra hozott felmérése szerinti – másfél millió támogatójának szimbolikus kivégzése miatt azonnal mondjon le a mandátumáról. Felszólítjuk továbbá Tóbiás Józsefet, a szocialista párt vezetőjét és Pad Ferenc képviselőjelöltet, hogy határolódjanak el szélsőséges párttársuktól. Ismert, hogy Pad Ferenc választókörzetében aktív kampányt folytat Gőgös. Nagyon bízzunk benne, hogy a szocialista lakossági fórumokon nem ilyen hangulatban és tartalommal szórakoztatják a résztvevőket.

Emlékeztetjük a választópolgárokat, hogy legutóbb a Magyar Liberális Párt párt volt polgármester-jelöltje akarta felakasztani az összes jobbikos érzelmű polgárt. A folyamatosan növekvő társadalmi támogatottság fényében nem meglepődő módon elszaporodó halálos fenyegetések ellenére sem lehet a jobbikos politikusokat megfélemlíteni, a magyar nemzet szebb jövőjébe vetet hitüktől eltántorítani őket.

Mirkóczki Ádám szóvivő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek