2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: combon rúgta a jegyellenőrt

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség annak a bliccelő utasnak az ügyét, aki a miskolci villamos-végállomáson bántalmazta a vele szemben intézkedő jegyellenőrt, majd elmenekült a helyszínről.
A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 45 éves helyi férfival szemben.

A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés szerint 2014. augusztus 31-én 17 óra 20 perckor, Miskolc Diósgyőri városrészében az 1-es jelzésű villamoson a közlekedési vállalat jegyellenőre intézkedésbe kezdett egy férfival, mert az érvényes menetjegy nélkül vett részt a tömegközlekedésben. A bliccelő utas előbb megtagadta személyi adatainak bemondását, majd combon rúgta az ellenőrt és a járműről leszállva elmenekült.

A közfeladatot ellátó személyre rátámadó férfit később a nyomozók azonosították, majd 2015. február 13-án gyanúsítottként hallgatták ki. V. Gábor 45 éves helyi lakos a rendőröknek beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését és részletes, tényfeltáró vallomást tett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…