2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy izgalmas sorozat méltó befejező része

A Végjáték a young adult fantasy műfajú, Csitt, csitt sorozat várva-várt befejező része. A megannyi vámpíros ifjúsági sorozat mellett egy apró gyöngyszemként tündököl Becca Fitzpatrick angyalokról szóló szériája. A befejező regény a korábbiakhoz hasonló izgalmakkal kecsegtet; a szerző nagy tehetséggel csigázta már eddig is fel olvasói érdeklődését a sorozat éppen soron következő kötetei után, így aki olvasta az előző köteteket, valószínűleg feszülten várta már a befejező részt.

Fitzpatrick, ahogy a korábbi részekben is, most is gondoskodik a nem várt csavarokról és mozgalmas cselekményről, amikkel már eddig is könyveihez láncolta olvasóit. Ennek megfelelően alakul Nora és Folt története: utóbbi ráadásul ezúttal az előző részekhez képest egy érzelmesebb oldalát mutatja meg, mely garantáltan megosztja majd az olvasóközönség véleményét. Ez a regény is kiváló egyensúlyt mutat akció és romantika szempontjából, így minden olvasó megtalálja majd a neki legjobban tetsző motíviumokat, anélkül, hogy az esetleg őt kevésbé vonzó részek bármelyikéből túladagolást kapna.

A szerző a lebilincselő cselekmény mellett gondoskodott arról is, hogy a regény karakterei fokozatosan változzanak az idő múlásával. Folt képes lesz nyíltan vállalni a Nora iránt érzett szerelmét, Nora pedig éretten vállalja tetteiért a felelősséget. Nora, bár megmentette Foltot, kénytelen a nefilek oldalára állni a bukott angyalokkal szemben, és titkolni kényszerül a Folttal való kapcsolatát, Folt védelme érdekében.

Nehéz lesz más ifjúsági regénysorozatnak betölteni a Csitt, csitt könyvek okozta űrt, hiszen Nora és Folt története számos rajongót szerzett magának, továbbá a Végjáték, minden bizonnyal érzelmileg felhevült állapotban hagyja magára a lelkes olvasóit. Fitzpatrick sorozata izgalmas végszót kapott, mely, bár számos dologban más, mint a sorozat eddigi kötetei, méltó befejezése annak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek