2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogott miskolci rabló

Mindössze néhány utca előnyre tehetett csak szert az a miskolci rabló, aki megtámadott egy nőt. A férfit azonnal elfogták a rendőrök.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a későbbi gyanúsított Miskolcon, a Thököly utcában 2015. február 27-én 1 óra 20 perckor rátámadt egy 60 éves hazafelé tartó nőre, akit a rabló a földre lökött, majd erőszakkal elvette táskáját. Az elkövető a zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a rendelkezésükre álló személyleírás alapján haladéktalanul megkezdték az adott körzet átvizsgálását, melynek alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály szolgálatirányító parancsnoka a Tímármalom utcában azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított terhelt gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A bűnügyi őrizetbe vett fiatalkorú terhelttel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek