2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Át akarta verni a bankautomatát

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy Kazincbarcikán talált pénztárcában lévő bankkártyáról pénzt akart felvenni, illetve a tárcát később sem akarta vissza szolgáltatni.
Csalás bűntett kísérlet és jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság V. Zsolt 48 éves sajókazai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Kazincbarcikán, az Építők útján 2014. november 25-én 15 óra után talált egy elhagyott pénztárcát a benne lévő készpénzzel és bankkártyával. A férfi rálelt a kártyához tartozó PIN-kódra is, aminek felhasználásával több alkalommal is megpróbált pénzt felvenni, de rendre kudarcot vallott.

Az ügyben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek