2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Visszaélnek a MIVÍZ nevével

 Bejelentések alapján csalók élnek vissza a MIVÍZ nevével. A MIVÍZ Kft. semmilyen felmérést, semmilyen játékot nem szervez és szervezett, se nyereményért cserébe, de más úton sem kért az elmúlt napokban a felhasználóktól személyes adatokat.
A MIVIZ Kft. tudomására jutott, hogy csalók telefonáltak az elmúlt napokban a cég nevében egyes miskolci felhasználóknak. A lakossági jelzések alapján megállapítható, hogy a csalók az ügyfelektől személyes adatokat kértek. Megkérdezték azt is, fogyasztanak-e csapvizet, majd ezek után arról tájékoztatták a hívott felet, hogy ajándékot nyertek, amelyet – különböző miskolci helyszíneket megjelölve –személyesen vehetnek át.
Ezúton is jelezzük, hogy a MIVÍZ Kft. semmilyen felmérést, semmilyen játékot nem szervez és nem szervezett az elmúlt időszakban, nyereményért cserében!
A MIVÍZ Kft. a cég hivatalos honlapján, a miviz.hu oldalon és más kommunikációs csatornákon, így a helyi rádiókban, újságokban és hírportálokon, de Facebook oldalán keresztül is minden esetben előre tájékoztatja a lakosságot, ha bármilyen kezdeményezéssel él irányukban. Ugyanezt teszi, ha vízóra-leolvasás van, hiszen a lépcsőházakban kitett hirdetményben jelzi a lakók felé, mikor, melyik napon és melyik napszakban végzik munkatársai a leolvasást.
Fontos, hogy a MIVÍZ Kft. munkatársai minden esetben iratokkal és igazolványukkal azonosíthatóak.
A cégnél alkalmazásban álló mérőóra-leolvasók arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, amit kötelesek maguknál tartani és kérésre még a leolvasás előtt, tehát a lakásba lépés előtt felmutatni. Az arcképes igazolvány alkalmas arra, hogy azonosítsa a mérőóra-leolvasó munkatársat, aki a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. képviseletében jár el. Az igazolványon a leolvasó arcképe is jól látható.
Amennyiben mégis bizonytalan valaki abban, hogy valóban a MIVÍZ Kft. munkatársa keresi, abban az esetben, munkaidőben hívja a 46/519-388-as telefonszámot, ahol a MIVÍZ leigazolja munkatársát.
A MIVÍZ Kft. minden esetben, ahogy ebben is, megtette a bejelentést a Miskolci Rendőrkapitányságon és átadott minden olyan adatot és információt, amely segítheti a rendőrség munkáját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek