2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újévi koccintás a BOKIK-ban

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara mára már hagyománnyá váló újévköszöntőjén,  a kormányhivatal, a megye,a város, az egyetem tisztségviselői, politikusok, polgármesterek, valamint helyi vállalkozások, cégek vezetői vettek részt.


Bihall Tamás
, a BOKIK elnöke szerint, az elmúlt év legfontosabb eseménye az volt, hogy kiléptünk a válság időszakából. A vállalatok beruházásai, a foglalkoztatás eredményei ezt jelzik. Továbbra is kiemelten fontos a gazdaság fejlesztése, és ebben a kamara aktív szerepet kíván játszani.- mondta, az egyéb fontos feladatok: oktatás, szakképzés mellett.


Lukács Irén,
a kormányhivatal főigazgatója így fogalmazott: „az év első percétől az utolsóig építenünk kell azt a hidat, amely embert és embert, vállalkozót és vállalkozót összeköt, amely a megye szereplőit összekötve sikeressé teszi, ezáltal pedig a gazdaság és nemzetünk is sikeressé válik ebben a világban.”

Török Dezső a megyei önkormányzat elnöke, első alkalommal vett részt a rendezvényen, s azt hangsúlyozta, hogy az idei év fejlődésének alapja a területi operatív program lesz, amelynek megvalósításához a megyei önkormányzatnak 93 milliárd Ft áll rendelkezésére a következő hét évben.

Pfliegler Péter
, Miskolc alpolgármestere szerint, a mindenki által várt fejlődés csak akkor valósulhat meg, ha továbbra is jellemző lesz majd az összefogás.

Jármay Károly, a Miskolci Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese felajánlotta ehhez az összefogáshoz, az együttműködés további lehetőségét a vállalkozások valamint intézmények számára.

A pezsgős koccintás után, kötetlen beszélgetés vette kezdetét a vendégek, meghívottak között.

OBE-OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek