2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nincs elzárt település

Megállás nélkül zúgtak a láncfűrészek és dolgoztak a gépek a Bükk-hegységben a nap során. Megyénk hivatásos tűzoltóit a mai nap során húsz esetben riasztották, amelyből tizenkilencszer vonultak kidőlt fákhoz.
Jelenleg nincs elzárt település a megyében. Még délelőtt sikerült kiszabadítani a „jeges fák” fogságából Miskolc-Ómassa városrészt.

Az áramszolgáltatás minden megyei településen megoldott.

Megyénkben kidőlt fák, illetve úttestre került gallyak miatt:
a 2519. sz. út Bükkszentlászlói – Bükkszentkereszt között,
a 2513. sz. út az Ómassai elágazás – Mályinka között továbbra is el van zárva.

Az említett útszakaszok takarítása folyamatos.

Az áramszolgáltató, a katasztrófavédelem és az erdészet  a villanyvezetékre dőlt fákat, fagallyakat folyamatosan távolítja el, de a várható újabb kidőlések miatt időszakos korlátozások előfordulhatnak.

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit: az okostelefonnal, táblagéppel rendelkezőknek javasoljuk, hogy telepítsék a katasztrófavédelem „VÉSZ” alkalmazását (http://vesz.katasztrofavedelem.hu) és figyeljék a katasztrófavédelem Facebook oldalán, illetve honlapján közzétett információkat is.

Az időjárási előrejelzéseket nyomon követheti az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján a http://met.hu/ címen. Az aktuális útviszonyokról a Magyar Közút információs portálján, a http://utinform.hu/ -n olvashat. Kérjük figyeljék közleményeinket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek