2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Új konyha, változatos, korszerű étrend

Végéhez közeledik a harsányi közétkeztetést ellátó konyha korszerűsítése. Az önkormányzat pályázatának, valamint a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásának köszönhetően közel 23 millió forintból újulhatott meg a 28 éves, erősen leromlott állapotú konyha, melyen eddig az éves, kötelező karbantartási munkákon kívül nagyobb felújításra nem került sor.

A beruházás keretében megvalósult a villamossági – és a vízhálózat teljes cseréje, új burkolatot és festést kaptak a helyiségek, valamint konyhai eszközök beszerzésre is lehetőség nyílt. Az épület mellet megújul, átalakul az étrend is, amely még változatosabbá válik.

„Nagy öröm és lehetőség számunkra ez a beruházás, hiszen lehetőséget biztosít arra kihasználva az önkormányzati növénytermesztésből, valamint állattenyésztésből fakadó előnyöket és szem előtt tartva a modern, egészséges étkeztetést olyan minőségi, változatos, korszerű étrendet tudjunk összeállítani, mely a településen élő valamennyi korosztálynak megfelel” – mondta Szabó Gergely polgármester.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek