2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Jótékonysági akciót indít a miskolci Jobbik

Az elmúlt évekhez hasonlóan Karácsony közeledtével idén is jótékonysági akciósorozatba kezd a Jobbik Miskolci Alapszervezete és a párt helyi Ifjúsági Tagozata, jelentette be szombati sajtótájékoztatóján Szilágyi Szabolcs önkormányzati képviselő és Cseléné Figula Edina, az akciósorozat főszervezője.

Szilágyi Szabolcs szerint aggasztó méreteket ölt Miskolc elszegényedése. Mint mondta, az életszínvonal csökkenése már nemcsak a tartósan munkanélküli személyeket érinti, de sokan a keresetükből sem tudnak kijönni hó végére. „Az elmúlt évben az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően nagyon sok gyerek, család karácsonyi ünnepét tudtuk szebbé tenni. Idén is ez a célunk: karitatív munkánkkal segíteni magyar testvéreinket.

Az adománygyűjtés több helyen, és több időpontban fog lezajlani, ennek a részleteiről Cseléné Figula Edina tájékoztatta a sajtót. Közölte: az elkövetkezendő öt hétvégén más-más városrészben fogják várni a Jobbik standjainál az adományokat, melyeket célzottan fognak eljuttatni a rászorulóknak. A gyűjtés eső állomása november 16-án a Kilián lakótelepen lesz az Otthon téren, ahol Jakab Péter frakcióvezetővel várják a felajánlásokat. A továbbiakban 22-én az Avas városközpontban, 29-én a Győri kapuban a Balázs Győző téren, december 6-án a Mikulással együtt a Centrum előtt, végül december 13-án a Szinvapark előtt folytatják a gyűjtést, valamennyi alkalommal 10 és 13 óra között. Hangsúlyozta, elsősorban használható állapotban lévő ruhát, játékot és tartós élelmiszert várnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek