2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MSZP: Kérdések Kriza Ákos polgármesterhez

Földesi Norbert az MSZP miskolci önkormányzati képviselője az alábbi közleményt adta ki:

Mégis voltak „érdekes körülményei” Dávid Enikő kinevezésének és lemondásának
A mai Észak-Magyarország hasábjain megjelent egy interjú Dávid Enikővel, a Kazinczy iskola lemondott igazgatójával, a Fazekas iskola frissen kinevezett igazgatóhelyettesével.

Amellett, hogy az interjú számos helyen megerősíti, hogy a néhány napja egy blogra hivatkozva napvilágot látott információk javarészt igaznak bizonyulnak Dávid Enikő kinevezésével és megbuktatásával kapcsolatban, az interjúban az igazgatóhelyettes asszony két különös mondatot is mond:
„Ám két nap múlva ért egy olyan hatás, ami után konkréttá vált, hogy az igazgatói feladatellátást a továbbiakban nem célszerű végeznem. Úgy gondolom eljön majd az idő, amikor ennek részleteiről is hajlandó leszek nyilatkozni.”
Ezekből világosan látszik, hogy vannak és lesznek még „érdekes körülményei” Dávid Enikő Kazinczyba való kinevezésének és az onnan való eltávolíttatásának. Immáron alapos a gyanú, hogy az igazgatóhelyettes asszonyt a jelenlegi városvezetés megfélemlíthette, megzsarolta, hallgatásra kényszeríti.

Kérdezem Kriza Ákos polgármestertől:

– igaz-e az a hír, miszerint Dávid Enikő igazgató asszony a lemondását az ön irodájában írta alá?

– igaz-e az a hír, miszerint Dávid Enikő igazgató asszony a lemondását azért írta alá, mert fenyegetve érezte magát?

– igaz-e az a hír, miszerint Dávid Enikő igazgató asszony a zsarolással kikényszerített lemondásáért cserébe kapta a Fazekas igazgatóhelyettesi székét?

– nem tart-e polgármester úr attól, hogy egyszer napvilágra kerül majd az igazság és kiderül, hogy Ön áll az egész méltatlan herce-hurca mögött?

Várom a polgármester úr megtisztelő és főképp igaz válaszait, még a voksolás előtt, mert a miskolciaknak joguk van tudni, hogyan intézi Ön a dolgokat.

Földesi Norbert
BREAKING: megszólalt a blogger barátnő:
http://igazsagotdavidenikonek.weebly.com/blog/olvastam-az-interjudat-az-eszakban
Köszönettel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek