2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Miskolcon és Esztergomban kampányolt Orbán Viktor

 A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere (j2) a diósgyőri várban 2014. október 11-én. – © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Kobza Miklós
Miskolcon buzdított szavazásra és a Fidesz támogatására Orbán Viktor miniszterelnök. Az erről készült videót szombaton tették közzé a kormányfő Facebook-oldalán.

“Az esély nem váltja be saját magát, azt valakinek be kell váltani. Esély van” – mondta Orbán Viktor aktivistáknak Miskolcon.

A kampányközpontban a Fidesz elnöke maga is felhívott egy választót és Kriza Ákosnak, a Fidesz-KDNP újrainduló polgármesterének támogatására kérte.

Orbán Viktor és Kriza Ákos a diósgyőri várat is felkereste.

A miniszterelnök délután Esztergomban tartott rögtönzött kampánygyűlést, egy székre állva, az utcán kérte az összegyűlt emberektől, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét támogassák a vasárnapi választáson.

A Duna Híradó tudósítása szerint a miniszterelnök azt mondta: nem a vezetők, hanem a választók fognak egységet teremteni Esztergomban, “ha olyan vezetőket választanak meg, akik akarnak egységet, akarnak együttműködést”.

“Én csak annyit tudok mondani, hogy a kormány részéről a kéz, kinyújtott kéz” – fogalmazott.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek