2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Dr. Pásztor Albert levele

Kedves Barátom!
Példa nélküli összefogás alakult ki az elmúlt néhány hónapban városunkban. Mi, miskolciak párt- és politikafüggetlenek – baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, konzervatívok, zöldek -tudjuk és érezzük, hogy Miskolcon változás kell. Elvesztettük annak lehetőségét, hogy a város önmagáért tehessen, segítséget nyújtson intézményeinek, iskoláinak.

Nagy tömeg vagyunk, komoly erőt képviselünk együtt.

Mind egyetértünk abban, hogy Miskolcon rendnek kell lennie, és Miskolc irányítását újra a miskolciak kezébe kell adni. Sokan sokféleképpen gondolkodunk a városban, de egy dologban egyetértünk: szeretjük ezt a várost, és tenni akarunk érte.

11 évig voltam Miskolc rendőrkapitánya, ismerem a várost, erős és határozott ember vagyok. Korábban kimondtam, amit más nem mert, most írásba adtam a Szentpáli- tervet, a Sikeres Miskolc programját. Miskolc most bajban van, ezért újra szolgálatra jelentkezem!
Én Miskolcban hiszek, nem a pártokban. Tudnunk kell viszont, hogy csak egy győztes lehet. Hinnünk kell abban, hogy a miskolciak nem lehetnek többé ellenzékben. Minden máshová leadott szavazat a jelenleg regnáló városvezetést hatalomban maradását segíti. Kérem, hogy jöjjön el szavazni október 12-én, és támogasson engem és csapatomat!

Október 12-én szavazzon a változásra, szavazzon Miskolcra!

Köszönettel:

Pásztor Albert
polgármesterjelölt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek