2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Dr Pásztor Albert közleménye

„Tisztelt miskolci lakosok!

Az elmúlt napokban tudomásomra jutott, hogy ellenem és velem kapcsolatban egy, a magánéletemet is érintő minden eddiginél durvább, lejárató kampánykiadvány van készülőben.

Nincsenek illúzióim azok után, hogy ellenfelem pribékjei hamis fotóval akartak lejáratni. Róluk minden elképzelhető, mert félnek. És aki fél, az támad.

Ezúton szeretnék visszautasítani minden már megjelent és jövőben megjelenésre szánt lejárató kiadványt.

A jelenlegi városvezetést támogató pártok, szervezetek, érdekkörök eddig is csak személyemet támadták, az általam képviselt Szentpáli programot, Miskolc jövőjével kapcsolatos elképzeléseimet soha. Emberi mivoltomban akarnak tönkretenni, ami nem engem, hanem őket minősíti. Egyetlen vitát sem vállaltak, egyetlen programot sem hoztak nyilvánosságra, egyetlen érdemi, a város jövőjét érintő megnyilvánulásuk sem volt.

Üzenem az engem lejáratni kívánó kiadványok megrendelőinek, pénzelőinek, kitalálóinak, szerkesztőinek, készítőinek, és terjesztőinek, hogy az esetleges megjelenés előtt mérlegeljék annak jogkövetkezményeit. A rendőrségnek van már éppen elég dolga az eddigi hasonló ügyeikkel, ne terheljék őket tovább.

Kérem, hogy a felesleges energiáikat a miskolciak érdekében, inkább a város javára fordítsák!

A miskolciakkal való találkozásaim, biztató biccentések, integetések az utcán, a rendezvényeken történt lakossági beszélgetések támogatása elég erőt adnak ahhoz, hogy az önként vállalt úton végigmenjek.

Bízom a miskolci emberek tiszta és józan gondolkodásában, értékítéletében, továbbra is vállalom a küzdelmet szeretett városunkért!

…. hogy Miskolc győzzön, szolgálatra jelentkezem!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek