2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: felderített lyukóvölgyi betörések

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik Miskolc-Lyukóvölgyben csaknem egy tucat hétvégi házat törtek fel. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság D. Csaba 44 éves bódvalenkei és T. Gábor 34 éves gesztelyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon a Lyukóvölgyben 2014. februárjában és márciusában összesen 11 hétvégi házat törtek fel, és onnan különböző értékeket, használati tárgyakat tulajdonítottak el.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Csabát, és társát.  

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek