2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megújult a Latorsa utcai rendelő is

BEFEJEZŐDTEK A „MISKOLC, LATORCA UTCAI ORVOSI RENDELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE” CÍMŰ PROJEKT KIVITELEZÉSI MUNKÁLATAI
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Latorca utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című ú projektjében a Latorca utcai háziorvosi rendelő épületét korszerűsítette.

A pályázat megvalósítása során megújult az önkormányzati tulajdonban lévő Latorca utcai háziorvosi és védőnői ellátásnak helyet adó orvosi rendelő épülete.
A fejlesztés keretében megtörtént az épület elektromos rendszerének felújítása, a korszerűtlen nyílászárók új, műanyag homlokzati nyílászárókra cserélése, valamint akadálymentesítették az ingatlant. Beszerzésre kerültek új várótermi padok, ülőkék, pelenkázó asztalok, hulladékgyűjtő, közérdekű információk elhelyezésére alkalmas nagyméretű hirdetőtáblák, valamint egy sürgősségi táska, egy látásélesség vizsgáló vizus tábla és egy színlátást vizsgáló könyv is.
A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető és a szükségleteknek megfelelő rendelő jött létre, mely lehetővé teszi a lakosság számára a minőségi egészségügyi ellátásban való részesülést.
 A támogatás összege 60 millió forint

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek