2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik:Elkezdődött a 3. törökbálinti sörfesztivál Miskolcon

Így fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter annak apropóján, hogy csütörtökön immár harmadszor indult útjára Miskolcon az a sörfesztivál, amelyet miskolciak helyett Hajdú Péter törökbálinti cége szervezhet egészen 2020-ig.

Jakab Péter szerint a fesztivál jól jellemzi az elmúlt 4 év fideszes városvezetését, amely folyamatosan más városokból érkezőknek biztosított előnyöket, miközben a helyi vállalkozások megrendelések híján a csőd felé haladnak.

A Jobbik polgármesterjelöltje emlékeztetett: Kriza Ákos olyan szerződést írt alá Hajdú Péterrel, amely a törökbálinti cég számára ingyen biztosítja többek között a közterületet, a sportcsarnokot, a jégcsarnokot, az orvosi ügyeletet, a takarítást, és a hirdetési felületet is. Miskolci cég vajon miért nem kaphat ilyen előnyöket egy fesztivál megszervezéséhez – tette fel a kérdést Jakab Péter, aki felháborítónak nevezte, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje által aláírt szerződés szerint 2020-ig csak a törökbálinti cég szervezhet sörfesztivált Miskolcon.

Mint mondta, Kriza Ákos gondoskodott arról, amennyiben október 12-én őt le is váltják, a haverok azért maradhassanak.  „A Jobbik meg fogja találni a módját, hogy mind a sörfesztivál, mind a városi beruházások visszakerüljenek azok kezébe, akik itt élnek és itt fizetnek adót” – fogalmazott Jakab Péter.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…