2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Iskolatáskával könnyíti meg a tanévkezdést a Jobbik

A családok számára az iskolakezdés mindig hatalmas terhet jelent, főleg Miskolcon, ahol az országos átlagnál is nehezebb anyagi feltételek mellett kell a szülőknek beszerezniük a szükséges felszerelést. A Jobbik stratégiai kérdésnek tartja azoknak a családoknak a segítését – akár iskolakezdési támogatással, étkezési hozzájárulással, de akár önkormányzati lakással is –, akik nehéz körülményeik ellenére is olyan gyermekeket nevelnek Miskolcnak, akikre bátran lehet építeni a város jövőjét. Van, aki alanyi jogon támogatja a sokgyerekeseket, a Jobbik viszont érdem szerint.

Ezért a Jobbik 300 ezer forint értékben adományoz iskolatáskákat rászoruló, de szorgalmas miskolci kisiskolásoknak, ezzel tehermentesítve a szülőket a tanévkezdéssel járó költségek egy része alól. Az elsőt Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje és Szemes István, a párt képviselőjelöltje adta át Szamosi Emesének, a Bulgárföldi Általános Iskola tanulójának. A 2. osztályos kislány komoly betegséggel küzd két testvérével együtt, ennek ellenére derekasan helytáll az iskolapadban. Szorgalma és őszinte küzdeni akarása példa lehetne a legtöbb politikus számára is.

Szemes István képviselőként azért fog dolgozni, hogy a támogatásokat célzottan azok kapják Miskolcon, akik építik a város közösségét, és ne azok, akik rombolják. Kiemelt feladatának nevezte azt is, hogy a számozott utcákat és Lyukóvölgyet is magában foglaló választókerületben garantálja a gyermekek biztonságát mind az iskolában, mind az oda vezető úton.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek