2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MSZP:Mi Miskolcért dolgozunk

Rózsa Edit polgármester-jelöltsége sok mindenre jó, csak arra nem, hogy segítse a Miskolcot romlásba vezető Fidesz-KDNP-s városvezetés leváltását. Döntését – bármilyen érdekből is hozta azt meg – tudomásul vesszük.

 Férje, Fedor Vilmos önkormányzati képviselő egészen az elmúlt hétig tagja volt az MSZP miskolci önkormányzati kampányát segítő csapatnak. Felesége szándékairól nem tájékoztatott, s a történtek ismeretében arról sem beszélt, hogy az MSZP kampányában megszerzett információkat valóban a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel kezelte, kezeli-e.
Magatartása miatt fegyelmi eljárás megindításáról határoztunk, ő azonban ebben nem kívánt részt venni, inkább kilépett az MSZP-ből. Az MSZP listáján szerzett önkormányzati mandátuma sorsáról nem nyilatkozott.
Sajnáljuk a döntését, mint ahogyan Rózsa Editét is. Mi továbbra is azon vagyunk, a Miskolcot hűbérbirtokként kezelő városvezetést a választópolgárok jóvoltából leváltsuk, s egy olyan fejlődő pályára állítsuk a várost, amelyet megérdemelnek a miskolciak.
Rózsa Edit és Fedor Vilmos ügyével viszont nem kívánunk tovább foglalkozni.

az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek